O femeie din Mihail Kogălniceanu a ajuns la spital după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări în prima zi a anului

Incendiu în localitatea Mihail Kogălniceanu. FOTO Isu Ialomița

Militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei au intervenit vineri, 1 ianuarie, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Mihail Kogălniceanu.

„La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat în bucătăria locuinței. Pompierii au extras cu operativitate două butelii din incinta locuinței. Incendiul a fost lichidat la ora 16:30. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Au ars bunuri electrocasnice și obiecte de mobilier din bucătărie și acoperișul din plăci de azbociment și asterială lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări lăsate aprinsă și nesupravegheată, proprietarii fiind plecați de la domiciliu. Pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*