Un individ fără permis, care conducea un autoturism furat, a fost reținut de polițiștii din Fetești după ce aceștia au tras un foc de avertisment

Armă de foc. FOTO Skitterphoto
Urmărire prin două localități și focuri de armă, pentru prinderea unui tânăr ce furase un autoturism. FOTO Skitterphoto

Acţiune rapidă şi fermă a poliţiştilor ialomițeni, care au folosit armamentul din dotare la Fetești, pentru imobilizarea unui autoturism furat, condus de un bărbat de 26 de ani. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autovehiculul a fost predat proprietarului.

Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată, pe 13 martie, cu privire la faptul că un bărbat a sustras un autoturism parcat în fața unui imobil, profitând de neatenția proprietarului.

Imediat după sesizare, autovehiculul a fost dat în urmărire tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, acesta fiind interceptat în cel mai scurt timp pe un bulevard din municipiul Fetești.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor, și-a continuat deplasarea cu viteză, fiind blocat în cel mai scurt timp pe un teren agricol de la marginea orașului.

Pentru prinderea șoferului, care a fugit din autoturism pe portiera din partea dreapta faţă, polițiștii au efectuat în plan vertical un foc de avertisment, reușind în cel mai scurt timp să îl imobilizeze și încătușeze.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că bărbatul, de 26 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Feteşti, în vederea continuării cercetărilor.

Autoturismul în cauză nu a suferit avarii, și a fost restituit persoanei vătămate.

În continuare, faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomiţa, urmând ca acesta să fie prezentat Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*