Jandarmii Ialomițeni asigură ordinea și siguranța la evenimentele din weekend

Jandarmi în misiune. FOTO IJJ Ialomița

În acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Ialomița a luat măsuri speciale pentru a asigura un climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros desfășurate în județ. Efectivele de jandarmi au fost suplimentate și vor acționa pentru a preveni faptele cu violență și pentru a asigura un mediu pașnic și securizat.

Printre evenimentele importante la care jandarmii vor fi prezenți se numără ceremonialul militar și religios dedicat „Ziua Imnului Național al României”, care va avea loc sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 09.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia. Tot în aceeași zi, începând cu ora 20.00, va avea loc „Disco Night”, un eveniment artistic dedicat tinerilor, în aceeași locație.

De asemenea, în perioada 29 – 31 iulie, jandarmii vor fi prezenți la Festivalul Internațional de Folclor „Floare de pe Bărăgan”, ce se va desfășura în localitățile Slobozia, Amara, Fetești și Țăndărei, asigurându-se astfel că atmosfera va fi una plină de voie bună și lipsită de incidente nedorite.

Duminică, 30 iulie, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți și vor asigura ordinea la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia „Zilei localității Bărbulești”.

Pe lângă aceste manifestări, jandarmii vor acționa în sistem integrat în zonele aglomerate, pentru a preveni traficul și consumul de substanțe interzise, contribuind astfel la un mediu sigur pentru toți participanții la evenimente.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița îndeamnă publicul să se adreseze cu încredere jandarmilor prezenți la evenimente sau să apeleze numărul unic de urgență 112 în caz de orice situație de risc sau urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*