La Slobozia s-a dat startul celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor

La Slobozia s-a dat startul celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor

Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) a dat marți, 1 martie, fluierul de început celei de a II-a ediții a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, la Slobozia. Competiția este dedicată iubitorilor și amatorilor de fotbal din rândul membrilor APPR și își propune să reunească fermierii într-un context diferit, provocându-i să schimbe terenul agricol cu terenul de fotbal.

Competiția reunește peste 280 de fermieri, grupați în 32 de echipe, distribuite în trei mari regiuni agricole ale țării: zona de Sud, Slobozia și Constanța, zona de Vest, Timișoara, și zona de Est, Iași.

În fiecare regiune, sunt câte opt echipe, formate din nouă jucători. Meciurile se desfășoară în două reprize de 15 minute, timp efectiv de joc, și câștigă echipa care marchează cele mai multe goluri. Toate meciurile sunt arbitrate de arbitri profesioniști.

Meciurile din faza de etapă sunt programate în perioada 1 – 10 martie, după cum urmează:

  • 1 martie, Slobozia, Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia;
  • 3 martie, Constanța, Teren Sportiv „Aurel Vlaicu”;
  • 8 martie, Timișoara, Teren Daf Junior, Giroc;
  • 10 martie, Iași, Baza Sportivă a Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, Iași.

După prima etapă, urmează sferturile de Campionat care se desfășoară între primele două echipe calificate din fiecare regiune.

În competiție s-au înscris 288 de fermieri, membrii APPR, cu vârsta minimă de 18 ani, care respectă cumulativ toate condițiile din Regulamentul Campionatului disponibil pe platforma dedicată www.campionatulfermierilor.ro.

La finalul Campionatului, vor fi acordate patru trofee, după cum urmează:

  • Cupa Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, care se va acorda echipei câștigătoare din Marea Finală;
  • Golgheterul Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, care se va acorda jucătorului cu cel mai mare număr de goluri înscrise;
  • Veteranul Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, jucătorul cu vârsta cea mai înaintată, care va juca cel puțin 10 minute;
  • Cel mai bun portar al Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor acordat de către organizatori în urma analizei tuturor meciurilor.

În Marea Finală care va avea loc la Brașov, pe 5 mai, echipa câștigătoare va primi o deplasare în Statele Unite ale Americii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*