Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii ialomițeni după ce o femeie și-a bătut socrul

Bărbat din Stelnica, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unei femei de 47 de ani, din localitatea Ivănești, care și-ar fi lovit socrul.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivănești este lovit de nora sa.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia femeie de 47 de ani și-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița. 

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*