Motociclist rănit după ce a intrat într-o autocisternă, la ieșire din municipiul Slobozia

Motociclist rănit după ce a intrat într-o autocisternă, la ieșire din municipiul Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au fost alertați să intervină joi, 24 iunie, în jurul orei 16.10, la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, în care au fost implicate o autocisternă și o motocicletă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru stingere. De asemenea, în sprijin a fost și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În urma evenimentului, conducătorul motocicletei a fost monitorizat la locul intervenției de echipajul SMURD, iar ulterior a fost preluat și transportat de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Polițiștii ialomițeni spun că șoferul autocisternei a fost testat cu aparatul Drager pentru stabilirea alcoolemie, rezultatul indicând o valoare negativă, în timp ce conducătorul motocicletei nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*