Ialomițenii sunt așteptați la dezbaterea publică privind bugetul Consiliului Județean și modul în care sunt cheltuiți banii

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Locuitorii județului Ialomița sunt invitați să participe la dezbaterea publică pe tema „Proiectul bugetului județului Ialomița pe 2020“̦. Oricine își poate exprima opțiunea cu privire la cheltuirea banilor publici.

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița îi invită luni, 10 februarie, începând cu ora 11.00, la Sala Europa a instituției la dezbaterea publică privind bugetul pe anul 2020.

„Cred cu tărie că e cu atât mai bine, cu cât din ce în ce mai mulți dintre ialomițeni își pot exprima o opinie în cunoștință de cauză cu privire la modul în care urmează să fie cheltuiți banii publici“, a precizat Victor Moraru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*