O tânără conducătoare auto a provocat un accident rutier în localitatea Grivița, soldat cu rănirea unei persoane

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune, în județul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Evenimentul rutier s-a produs în cursul zilei de 22 martie pe DN2C, în interiorul localității Griviţa, pe fondul unei neacordări de prioritate. O persoană, pasager într-una dintre mașini a fost rănită și a necesitat transportarea la spital. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Ialomița au stabilit din verificările efectuate că o tânără de 19 ani, comuna Traian, conducea un autoturism pe raza localităţii Griviţa, având ca direcție de deplasare Slobozia către Buzău. Aceasta ar fi pătruns într-o intersecţie fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 ani, din oraşul Amara.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 34 ani din oraşul Amara, pasager în cea de-a doua mașină.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 7 subofițeri și un echipaj SAJ Ialomița-substația Slobozia. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ambele conducătoare auto implicate în accidentul rutier au fost testate alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*