Județul Ialomița se afla sub cod galben de ploi și vânt puternic

Vântul puternic a avariat mai multe clădiri și acoperișuri. FOTO ISU Ialomița

Meteorologii aunau emis un accentuatăcod galben cu cantități de apă însemnate, frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60..70 km/h, grdină și averse torențiale.

Potrivit ANM, codul este valabil din dimineața de 19 mai și până la ora 6.00 a zilei de 20 mai. Se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40..50 l/mp.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*