Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Vlădeni

Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Vlădeni. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, au intervenit, marți seară, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Vlădeni.

Potrivit ISU Ialomița, incendiul a avut loc în jurul orei 20.05. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Incendiul a izbucnit dintr-un dormitor al locuinței. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta aproximativ două ore și au salvat din furia flăcărilor casa de locuit. Nu au existat victime”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

În urma incendiului, au ars mobilierul, electrocasnice, materiale textile, o ușă, două geamuri din PVC și din cauza fumului dens s-a degradat zugrăveala în restul imobilului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*