O octogenară a suferit arsuri în urma unui incendiu la o casă din localitatea Ion Roată

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Ialomița

La puțin timp după miezul nopții de 14 spre 15 mai, în jurul orei 00,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Ion Roată.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul casei. Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore. În urma evenimentului, proprietara în vârstă de 82 ani a suferit arsuri minore la nivelul membrelor superioare, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp, mobilierul dintr-o cameră, articole vestimentare și s-au degradat bunuri electrocasnice. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, cauzat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, au stabilit pompierii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*