Președintele CJ Ialomița: “Aducem încă 24 de milioane de lei, din surse europene, pentru dotarea a 65 de unități școlare cu mobilier și materiale didactice”

Școli dotate cu mobilier și materiale didactice. FOTO Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat că va fi investită suma de 24 de milioane de lei, bani europeni, pentru dotarea a 65 de unități școlare cu mobilier și materiale didactice.

Cu determinare și angajament, investiția în educație rămâne o prioritate fundamentală. Privim spre viitor cu convingerea că susținerea sistemului educațional este cheia unui progres durabil și a unei societăți mai bune.

Astfel, aducem încă 24 de milioane de lei, din surse europene, în județul nostru, pentru dotarea a 65 de unități școlare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

Împreună construim temeliile cunoașterii și dezvoltării” – Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*