Dosar penal pentru un tânăr din Fetești, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au depistat duminică, 13 februarie, în flagrant delict, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, ce a indicat o valoare pozitivă pentru substanța THC-5 (canabis).

Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*