Percheziții cu surprize la locuințele unor suspecți de furt din localitatea Urziceni

Mascații au descins în locațiile vizate. FOTO ILnews.ro

În urma unor percheziții efectuate la locuințele unor suspecți de furt dintr-o societate comercială, polițiștii au constatat și o altă infracțiune. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat în cursul zilei de 7 aprilie, 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.
Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din comuna Gârbovi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
În urma perchezițiilor, de la locuința unuia dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani din municipiul Urziceni, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism și mai multe bunuri.

De asemenea, în baza mandatelor puse în executare, polițiștii s-au sesizat din oficiu, întrucât la locuința aceleiași persoane s-a constat că există un branșament ilegal la rețeaua electrică prin conectarea a de conductori de la stâlpul principal la imobilul de locuit, ocolind echipamentele de măsurare a energiei electrice.

Față de bărbatul în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*