O nouă avarie RAJA pe Șoseaua București din orașul Căzănești. Locuitorii din zonă au rămas fără apă potabilă

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe Șoseaua București din orașul Căzănești, județul Ialomița echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 19 ianuarie, până la ora 19.00.

Sunt afectați de lipsa apei abonații de pe străzile: București, Nordului, Iliescu, Gavrilescu, Școlii Vechi, Florilor, Dascăl Vasile Popescu, și Înv. Năchită Năstase.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*