Accident cu trei mașini la Urziceni. Două persoane au fost rănite

Accident rutier în Uziceni

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini a avut loc vineri, în jurul prânzului, în localitatea Urziceni.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Urziceni, în care au fost implicate trei autoturisme. La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița-substația Urziceni. În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele SMURD și SAJ. Ulterior două dintre acestea au fost preluate de echipajele medicale de la locul intervenției și transportate la Spitalul Municipal din Urziceni. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Polițiștii i-au testat cu aparatul Drager pe cei trei conducători auto implicați în evenimentul rutier, rezultatul fiind negativ în toate cazurile.

Oamenii legii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*