AJFP Ialomița organizează un seminar web cu tema “Înrolarea în Patrimven a autorităților/instituțiilor publice sau de interes public”

Computer.

În data de 27 octombrie 2023 ora 11.00 la nivelul Administrația Județeana a Finanțelor Publice Ialomița se va desfășura seminarul web cu tema „Înrolarea în Patrimven a autorităților/instituțiilor publice sau de interes public “.
De menționat faptul că “PatrimVen” este un serviciu dezvoltat pentru  autoritățile publice, instituțiile publice și de interes public din administrația publică(AP/IP/IIP) centrală și locală, precum și  pentru alte persoane juridice de drept privat,  prin care se pot accesa informații în beneficiul cetățenilor și în scopul realizării atribuțiilor stabilite de normele juridice care reglementează activitatea instituțiilor, autorităților ori persoanelor juridice de drept privat care primesc respectivele informații și/sau documente.(art.70^1 CPF).
Totodată, pe portalul www.anaf.ro, la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor, a fost publicată lista seminariilor web care se vor desfășura în luna octombrie 2023.
Durata seminariilor este de 2 ore și au și o sesiune de întrebări/răspunsuri. Înscrierea este facilă, direct pe portal, și se poate efectua până la data și ora începerii seminariilor, în limita locurilor disponibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*