O mașină furată din Ialomița a fost depistată de polițiști în județul Constanța. Mașina era condusă de un minor și a fost oprită de un câmp de lângă Medgidia, după o urmărire în trafic

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța, au urmărit și oprit în trafic un autoturism care figurează furat din județul Ialomița, la volanul căruia se afla un minor.

În data 03.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism, însă conducătorul auto a ignorat semnalele și a continuat deplasarea pe DN 22C, în direcția municipiului Medgidia.

Imediat, polițiștii de frontieră au plecat în urmărirea acestuia, solicitând sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța.

Autoturismul a fost oprit şi indisponibilizat pe un câmp din zona localității Medgidia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului era minor, iar autoturismul înmatriculat în Ialomița, figurează ca fiind furat în seara zilei de 02.07.2023.

Totodată, în interiorul autoturismului se mai aflau 2 persoane minore.

Autoturismul și persoanele în cauză au fost preluate de o echipă din cadrul I.P.J. Ialomița, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*