O fetiță de cinci ani a murit și un copil de 1 an și 11 luni se află în stare gravă la Spitalul Țăndărei după ce au fost intoxicați cu o substanță toxică

Spitalul din Țăndărei. FOTO Paul Alexe

O fetiță de cinci ani a murit și un copil de 1 an și 11 luni se află în stare gravă după ce au fost intoxicați cu o substanță toxică. Polițiștii din Ialomița fac cercetări în acest caz.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 21 decembrie, în jurul orei 20:30, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de către cadrele medicale de la Spitalul Țăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduși doi minori de 5, respectiv 1 an și 11 luni care ar fi fost intoxicați cu o substanță toxică.

“Minora de 5 ani a decedat, iar minorul de 1 an și 11 luni se află în stare gravă la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului.

Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomița, în vederea derulării activităților din competență” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*