CSM Unirea Slobozia s-a calificat la turneul pentru promovarea în Liga Florilor

CSM Unirea Slobozia s-a calificat la turneul pentru promovarea în Liga Florilor. FOTO CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia s-a calificat la turneul pentru promovarea în Liga Florilor, competiție care se va desfășura la Iași, în perioada 10-12 mai 2024.

Elevele lui Gheorghe Covaciu au trecut fără emoții, cu 35-17 ( 16-12 ) de Spartac București. Victoria CSM Unirea Slobozia, coroborată cu succesul Slatinei în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, califică echipa ialomițeană la turneul de promovare, de pe locul 3 în Seria A.

Pentru echipa orașului Slobozia au marcat, în meciul cu Spartac: Roșu 11 goluri, M. Gheorghe 6, Vasile 6, Marin 5, Soreanu 3, Arsenievska 3, Lazea 1.

De remarcat debutul în poarta echipei noastre al tinerei Cristina Vasiliță care, în minutele care i s-au acordat, a avut o prestație curajoasă, trecându-și în cont primele 3 parade la senioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*