Doi bărbați din Slobozia, reținuți într-un dosar penal de tâlhărie calificată

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au efectuat în această dimineață două percheziții domiciliare, într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Ialomița, în cursul zilei de joi, 15 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la adresele a doi bărbați, de 24 și 44 de ani, din municipiul Slobozia.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cele două persoane ar fi pătruns, în noaptea de 11 spre 12 iulie în locuința unui bătrân, în vârstă de 90 de ani, din municipiul Slobozia, pe care l-ar fi amenințat și de unde ar fi sustras suma de 500 de lei.

Împotriva celor doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Slobozia, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*