O avarie în rețeaua electrică i-a lăsat pe locuitorii din Moldoveni și fără apă potabilă la robinete

Probleme cu apa în județul Ialomița. FOTO Arhiva ILnews
Probleme cu apa în județul Ialomița. FOTO Arhiva ILnews

RAJA SA a anunțat că vineri, 18 noiembrie, s-a înregistrat o avarie pe rețeaua de alimentare cu energie electrică la nivelul Stației de Tratare și Pompare din localitatea Moldoveni, județul Ialomița.

Fără curent, pompele de la nivelul stației nu pot asigura alimentarea cu apă în această localitate, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă, imediat ce se va remedia această situație”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*