Muzeul Național al Agriculturii găzduiește expoziția prilejuită de Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei – etapa județeană

Muzeul Național al Agriculturii. FOTO Muzeul Național al Agriculturii

Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Slobozia, Liceul de Arte ”Ionel Perlea” Slobozia organizează expoziția prilejuită de Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei – etapa județeană.

Expoziția va avea loc joi, 16 mai, ora 11, la Muzeul Național al Agriculturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*