Municipiile Fetești, Urziceni și Țăndărei vor primi bani de la Consiliul Județean Ialomița pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Judeţean Ialomița se întrunește în ședința convocată de îndată, miercuri, 22 aprilie, începând cu ora 11.00, în Sala „Europa“. Se va vota rectificarea bugetului general al județului Ialomița și cuantumul cotizațiilor la unele organisme interne.

Pe ordinea de zi sunt două proiecte de , având pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Ialomița, pe anul 2020. Prin proiectul de hotărâre se propune alocarea unor sume din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Ialomița în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei de infectare cu virusul COVID-19 către primăriile Fetești, Urziceni și Țăndărei pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți pentru unitățile sanitare din subordinea acestora. Sumele propuse a fi alocate sunt de 510 mii lei pentru Municipiul Fetești, de 300 mii lei pentru Municipiul Urziceni și de 200 mii lei Orașului Țăndărei. De asemenea, prin acest proiect de hotărâre se propune alocarea sumei de 73 mii lei pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al Județului Ialomița pentru achiziționarea unor materiale necesare în contextul actualei epidemii.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului cotizaţiilor şi contribuţiilor Judeţului Ialomiţa şi Consiliului Judeţean Ialomiţa la unele organisme interne, pe anul 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*