Numai 40 la sută dintre posturile scoase la concurs pentru ocuparea funcțiilor de director în unități de învățământ preuniversitar de stat din județul Ialomița, au fost ocupate

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a validat joi, 31 martie, rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Ialomița, sesiunea ianuarie – aprilie 2022. Probele din cadrul concursului au fost: proba scrisă, prin care au fost evaluate capacități și competențe relevante pentru activitatea de management educațional, și proba de interviu, prin care au fost evaluate competențele de management strategic, operațional și de comunicare, abilitățile de rezolvare a unor situații-problemă și competențele digitate.

La nivelul județului Ialomița au fost scoase ta concurs 47 de funcții vacante de director și 15 funcții vacante de director adjunct, iar în etapa de evaluare a dosarelor de înscriere la concurs au fost validați 49 de candidați din totalul celor 52 înscriși. Proba scrisă, organizată în data de 18 februarie, a fost promovată de 33 de candidați, care au obținut cel puțin nota 7. Pentru proba de interviu, desfășurată în perioada 16 – 25 martie, trei candidați au obținut nota 10.

În județul Ialomița, în această sesiune a concursului, nu au fost înregistrate contestații la notele obținute la proba scrisă sau la proba de interviu.

În urma centralizării rezultatelor finale înregistrate la nivelul județului Ialomița în această sesiune a concursului, situația statistică se prezintă astfel:

  • Numărul funcțiilor de director ocupate: 19 (40,42%)
  • Numărul funcțiilor de director adjunct ocupate: 10 (66,66%)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*