Acțiune de căutare a unui minor dispărut, posibil înecat în brațul Borcea. UPDATE: Copilul a fost găsit decedat

Căutare minor dispărut, posibil înecat în brațul Borcea. FOTO: ISU Ialomița

Două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești  intervin cu o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, pentru căutarea unui minor, posibil înecat în brațul Borcea, pe raza municipiului Fetești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul evenimentului se deplasează, în sprijin, un echipaj de scafandrii de la ISU BIF și un elicopter SMURD de la Constanța, pentru survol aerian. Din primele informații, ar fi vorba despre un copil în vârstă de 13 ani.

Misiunea este în dinamică!

UPDATE

Minorul a fost găsit și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. După efectuarea manevrelor de resuscitare, din păcate a fost declarat decesul de echipajul SAJ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*