Pompierii din Ialomița au reluat căutările bărbatului dispărut de acasă din data de 10 ianuarie

Au fost reluate căutările persoanei posibil înecată în râul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din Ialomița au reluat, vineri dimineață, acțiunea de căutare a bărbatului care a dispărut de acasă din data de 10 ianuarie, verificările fiind făcute pe un râu și într-o zonă de cale ferată.

„Au fost reluate căutările persoanei posibil înecată în râul Ialomița. Intervine Garda de Intervenție Slobozia cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă pneumatică, încadrate cu șapte subofițeri și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Dealul Spirii București-Ilfov”, au anunțat, vineri, reprezentanții ISU Ialomița.

La solicitarea Inspectoratului de Poliție al județului Ialomița, salvatorii ialomițeni au început, joi, căutarea unui bărbat despre care există informații că în data de 10 ianuarie a plecat voluntar de la domiciliul său.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*