Zeci de percheziții în Fetești, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani

Zeci de percheziții domiciliare, în Urziceni și Bărbulești. Foto cu rol ilustrativ

La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliție Române și al procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au descins pe raza municipiului Fetești, la locuințele unor persoane suspecte de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani.

Potrivit IPJ Ialomița, 40 de percheziții sunt efectuate în acest dosar.

După încheierea perchezițiilor, 20 de  persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*