Misiunile de weekend ale jandarmilor ialomițeni

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță pe raza județului.

Astfel, sâmbătă, 16 martie, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive:

începând cu ora 14.00, pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și CS Corvinul Hunedoara;

începând cu ora 15.00, pe stadionul comunal din localitatea Gheorghe Doja, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja și AFC Dunărea 2005 Călărași;

începând cu ora 15.00, pe stadionul comunal din localitatea Rovine, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele FC Rovine 2018 și AS Recolta Bărcănești;

De asemenea, în această perioadă, se va acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*