Militarul din Fetești care a provocat un accident mortal în județul Constanța, soldat cu decesul a două persoane, a fost condamnat și încarcerat

Accidentul mortal pentru care a a fost condamnat militarul. FOTO CTnews.ro

Un militar, șoferul personal al unui general de flotilă a provocat în urmă cu doi ani de zile, pe 25 ianuarie, un accident mortal în județul Constanța. El și generalul au scăpat vii, dar cu răni serioase. A fost cercetat și judecat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală și condamnat în cele din urmă la patru ani de închisoare cu executare.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Fetești, pe numele căruia Tribunalul Militar Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat pedeapsa privativă de libertate de 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din
culpă.

Este vorba de militarul care pe 25 ianuarie 2017 a efectuat o depășire a unui autotren în localitatea Ștefan cel Mare din județul Constanța, în timp ce se grăbea să îl ducă la timp pe generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, care avea programat un zbor pe Aeroporul Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Unde a actionat politia? La baruri? Sau prin parcuri cu luminile stinse? Cel in cauza s-a predat de buna voie la 3 ore de la aflarea solutionarii cazului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*