Bărbat căzut într-o groapă, salvat de pompierii din Slobozia

Bărbat căzut într-o groapă, salvat de pompierii din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit în seara zilei de miercuri, 23 februarie, în ajutorul unei persoane căzută într-o groapă, în localitatea Miloșești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii s-au deplasat de urgență la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară, un container Multirisc și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost extras în siguranță, conștient și cooperant”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

După acordarea primului ajutor medical, el a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*