Miercuri, 30 iunie, se oprește apa în localitatea ialomițeană Dridu – Snagov

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Miercuri, 30 iunie, în intervalul orar 09.00 – 17.00, furnizorul de energie electrică va sista alimentarea cu energie în localitatea Dridu – Snagov, din județul Ialomița, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor.

Potrivit RAJA SA, fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Dridu – Snagov nu va putea funcționa, iar abonații din zonă vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Dridu – Snagov să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*