Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor în Țăndărei. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat, pe raza orașului Țăndărei, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, reducerea riscului rutier, precum și prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Un pistol deținut fără autorizație confiscat.

Polițiști ialomițeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița au desfășurat în cursul zilei de sâmbătă, 14 august, în intervalele orare 09.00 – 12.00 și 21.00 – 01.00,  o acțiune pe raza orașului Țăndărei pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 90 de persoane și controlate 55 de autovehicule, precum și 10 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 44 de  sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.500 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere, de conviețuire socială, precum și cele privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate în cadrul filtrelor rutiere, fiind reținute totodată trei permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Un pistol deținut fără autorizație confiscat. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii au depistat, în cadrul activităților, în flagrant, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Țăndărei, care avea asupra sa un pistol, fără muniție, pentru care nu era autorizat. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*