Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Slobozia

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din Slobozia au fost sesizați marți, 04 octombrie, cu privire la faptul că o femeie de 32 de ani ar fi fost amenințată și agresată de soțul său, un bărbat de 37 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o și amenințat-o pe femeie în timp ce se aflau pe raza orașului Amara.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*