FOTO Bărbat înecat în apele Brațului Borcea al Dunării, găsit după patru ore de căutări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 21 august, pentru găsirea unui bărbat ce fusese dat dispărut în apele Brațului Borcea al Dunării, pe raza comunei Făcăeni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești.

„S-a intervenit cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere, în sprijin acționând și un echipaj de Ambulanță, de la substația Fetești. În plus, pentru căutarea posibilei persoane înecate, a fost solicitat și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

După aproximativ patru ore de căutări, bărbatul a fost găsită și declarat decedat de echipajul SAJ ce se afla la fața locului. Trupul acestuia va fi transportat la morgă, medicii legiști urmând să determine cu exactitate cauzele decesului, iar polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*