Patru angajați de la Serviciul de Ambulanță Țăndărei, confirmați cu Covid-19. Activitatea serviciului a fost suspendată

Prefectura Ialomița a anunțat că patru angajați de la Serviciul de Ambulanță Țăndărei au fost confirmați cu Covid-19, trei dintre aceștia fiind internați în unități medicale. De asemenea, tot personalul medical al Serviciului de Ambulanță Țăndărei a fost izolat la domiliciu, iar activitatea serviciului a fost suspendată

Prefectura Ialomița a transmis marți mai multe informații despre personalul medical al Serviciului de Ambulanță Țăndărei. Astfel, pe data de 11 aprilie, a fost depistat pozitiv primul caz Covid-19 din cadrul acestui serviciu. În data de 13 aprilie, în urma testării întregului personal medical, asistente si ambulanțieri contacți cu acest caz pozitiv, au mai fost înregistrate încă 3 cazuri de infectare cu Covid – 19.  Două dintre aceste persoane au fost internate în ziua depistării la Spitalul Suport Covid – 19 Fetești și una la Spitalul Colentina;

În urma înregistrării acestor 4 cazuri pozitive, s-a dispus măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical  din cadrul Serviciului de Ambulanță Țăndărei și suspendarea activității acestuia. Spitalul Țăndărei va fi deservit de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Slobozia.

La data de 14 aprilie,  în județul Ialomița se află în carantină 430 de persoane, 529 sunt izolate la domiliciu. De asemenea, 133 de persoane au ieșit din izolare, 108 au fost confirmate cu coronavirus, iar opt au fost vindecate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*