FOTO Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, între localitățile ialomițene Misleanu și Andrășești

Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A. FOTO IPJ Ialomița

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, joi, 11 martie, pe DN 2A, între localitățile ialomițene Misleanu și Andrășești.

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 16:00, pe DN 2A, la un accident de circulație produs, între localitățile Misleanu și Andrășești, între două autoturisme.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului au fost trimise echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și patru echipaje ale SAJ Ialomița.

„În accident au fost implicate două autoturisme, din eveniment rezultând patru victime, din care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea lor, ulterior fiind preluate de echipajele SAJ, una dintre ele fiind găsită în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stop cardio-respirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de medicul Serviciului Județean de Ambulanță”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte trei victime au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*