Un bărbat din Fetești a ars de viu în locuință după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări

Casa familiei din fetești a fost mistuită de flăcări. FOTO ISU Ialomița

O persoană a decedat, iar o alta a necesitat îngrijiri medicale după ce casa lor a luat foc. Pompierii ialomițeni au reușit să limiteze pagubele și să evite extinderea la alte imobile.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat în cursul zilei de 27 ianuarie despre izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Fetești. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Fetești, încadrate cu 10 subofițeri.

La ajungerea echipajelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la locuință. Pompierii au găsit în casă o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 70 ani care a fost găsită decedată. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei persoane de sex feminin, soția persoanei decedate, în vârstă de aproximativ 66 ani, care a suferit un atac de panică, ulterior fiind transportată la spital.

În urma incendiului a ars acoperișul casei învelit cu țiglă, pe o suprafață de aproximativ 35 mp, 2 camere pe o suprafață de aproximativ 25 mp, mobilier și mai multe bunuri din locuință. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit de la amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*