Locuință distrusă de foc în localitatea Roșiori din cauza unui coș de fum deteriorat

Locuință distrusă de foc în localitatea Roșiori. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 03.40, pentru a stinge un incendiu ce cuprinsese o casă din localitatea Roșiori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul și etajul locuinței. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat în jurul orei 09.00. Au ars, acoperișul pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, mobilierul din 2 camere, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, de la etajul clădirii. De asemenea, din garajul locuinței, au fost distruse un autoturism, scule, unelte și aproximativ 50 de saci cu materiale de construcții. Au fost salvate parterul locuinței și anexele gospodărești. Nu au existat victime”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Locuință distrusă de foc în localitatea Roșiori. FOTO ISU Ialomița

Sursa probabilă de aprindere a fost jar sau scântei, iar împrejurarea determinantă coș, canal de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*