Doi bărbați din Ilfov, reținuți de polițiștii ialomițeni pentru tentativă la furt calificat

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut, la sfârșitul săptămânii trecute, doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Potrivit IPJ Ialomița, în noaptea de 5 spre 6 august, bărbații ar fi pătruns în curtea unei persoane din localitatea Bărcănești, cu scopul de a sustrage materiale feroase, însă, au fost surprinși de proprietarul imobilului și depistați, ulterior, de polițiștii Secției Rurală nr. 4 Coșereni în apropierea locului faptei.

În vederea continuării cercetărilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, utilizate de cele două persoane bănuite.

În baza probatoriului administrat, față de acestea a fost continuată urmărirea penală pentru tentativă la furt calificat, fiind luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Bărbații au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*