Doi chinezi, suspecți de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni

Chinezi suspectați de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni. FOTO Poliția Română
Femei suspecte de contrabandă cu țigări, reținute de polițiștii ialomițeni. FOTO Arhiva ILnews.ro

Polițiști ialomițeni au reținut doi cetățeni chinezi suspectați de contrabandă cu țigări, fiind confiscate și aproape 20.000 de țigarete în urma a trei percheziții domiciliare efectuate la adrese din Ialomița și Ilfov.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, marți, trei percheziții la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale de pe raza comunelor Sinești și Fundeni.

„Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ca urmare a suspiciunii că angajații societății respective dețin și comercializează țigarete fără timbru fiscal aplicat, fabricate în China”, au precizat polițiștii ialomițeni.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea confiscării 19.698 de țigarete provenite din contrabandă, toate fiind ambalate în pachete ce nu aveau aplicate timbre fiscale.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi cetățeni chinezi, de 34 și 46 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Chinezi suspectați de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni. FOTO Poliția Română
Chinezi suspectați de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni. FOTO Poliția Română

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*