Locuință din Țăndărei salvată de la distrugere de pompierii ialomițeni

Locuință din Țăndărei salvată de la distrugere de pompierii ialomițeni. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, duminică noapte, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Țăndărei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, incendiul a avut loc duminică, 27 decembrie, în jurul orei 23.15. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul a izbucnit din bucătărie, propagându-se la acoperișul acesteia. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta aproximativ două ore și au salvat din furia flăcărilor casa de locuit. Nu au existat victime.

În urma incendiului, au ars astereala din lemn, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bunuri electrocasnice, trei uși, două ferestre din PVC și mobilierul din bucătărie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*