Bărbat mort într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității ialomițene Ograda, între un autoturism și un TIR

Accident rutier mortal, pe DN 2A, în zona localității Ograda. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 45 de ani a murit joi, 11 noiembrie, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității Ograda, între un autoturism și un autocamion.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul a avut loc în jurul orei 10.40, pe DN 2A în afara localității Ograda s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un TIR, în urma impactului conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Slobozia, rămânând încarcerat.

La fața locului au intervenit pompierii din Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijin a venit și un echipaj al SAJ Ialomița, substația Țăndărei. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au descarcerat din interiorul autoturismului victima, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de către echipajul SAJ de la locul intervenției.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Traficul în zonă este blocat. Se estimează reluarea traficului în 45 – 60 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*