Polițiștii ialomițeni au prins în flagrant mai multe persoane care participau ilegal la un joc de noroc

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Țăndărei, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au sesizat din oficiu, la sfârșitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că în incinta unui local de pe raza orașului Țăndărei mai multe persoane ar practica ilegal jocuri de noroc.

Potrivit IPJ Ialomița, la fața locului au fost identificați 16 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 48 de ani, din orașul Țăndărei, precum și sume de bani ce reprezentau miza jocului, respectiv 1450 de euro, 360 de lire și 5000 de lei. Bancnotele identificate au fost confiscate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit un briceag.

Toate persoanele participante au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, fiind totodată întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „organizarea ilegală de jocuri de noroc” și „portul fără drept de obiecte periculoase”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*