La Fetești continuă lucrările de reabilitare și modernizare la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu“

Lucrările de reabilitare și modernizare la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu“, continuă. FOTO: Primăria Fetești

Începute în urmă cu patru luni, lucrările de reabilitare și modernizare efectuate la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu“ din Fetești sunt în plină desfășurare.

Potrivit Primăriei Fetești, lucrătorii acționează la vechea clădire a unității de învățământ care face corp comun cu grădinița.

„Ei abordează mai multe categorii de lucrări care se află în diferite stadii de execuție. De exemplu, cele de desfaceri ale finisajelor și de demontări ale vechilor instalații se apropie de final. Lucrările de înlocuire a ferestrelor, de termoizolare a fațadelor precum și lucrările de înlocuire a rețelei electrice sunt în derulare, la fel ca și cele de aplicare a tencuielii decorative exterioare. Ele fac parte dintr-un proiect mult mai amplu și sunt susținute cu fonduri europene obținute de Primăria Municipiului Fetești prin Programul Operațional Regional”, au transmis reprezentanții instituției.

Intitulat „Creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Aurel Vlaicu și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești”, proiectul mai include dotarea unității școlare cu obiecte de mobilier și material didactic precum și modernizarea străzilor 9 Mai și Petru Rareș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*