Incendiu într-un bloc din Slobozia: peste 20 de persoane evacuate în siguranță

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Un incendiu puternic izbucnit luni, 21 august, într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuit din Slobozia a dus la evacuarea cu succes a peste 20 de persoane, datorită intervenției prompte a Detașamentului de Pompieri din Slobozia. Forțele de intervenție au acționat rapid pentru a controla și stinge flăcările care s-au extins în apartament și au cuprins casa scării într-un val dens de fum.

Potrivit ISU Ialomița, la primirea apelului de urgență, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD au fost trimise la fața locului pentru a face față situației. Echipajele au constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, amenințând să se răspândească rapid în întregul bloc.

În timp ce pompierii au luptat pentru a stinge focul, aceștia au reușit să ventileze casa scării, asigurând evacuarea în siguranță a celor aproximativ 20 de persoane care locuiau în bloc. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, reușind să scape nevătămate din incidentul grav.

Cu toate că flăcările au fost stinse și situația a fost controlată cu succes, cauza exactă a incendiului rămâne încă în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*