Jandarmii ialomițeni au intervenit în februarie la 37 de apeluri la 112

Jandarmii sunt pregătiți să intervină. FOTO Jandarmeria Ialomița

În luna februarie a acestui an, jandarmii ialomițeni au răspuns promt la un număr de 37 de apeluri ale cetățenilor la numărul unic de urgență 112 și la un număr de 20 de solicitări de intervenție în sprijinul colegilor din cadrul Poliției Slobozia și Țăndărei.

Cele mai dese apeluri primite la dispeceratul unității au fost pe fondul tulburării ordinii publice, un număr de 15 apeluri, dintre care 10 au fost doar în localitatea Amara. În urma acestor apeluri au fost aplicate sancțiuni în valoare de 3.600 de lei. Trei din totalul apelurilor nu s-au confirmat.

În ceea ce privește solicitările Poliției, jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în sprijin la 15 situații conflictuale (11 dintre acestea fiind în orașul Țăndărei și pentru căutarea a două persoane dispărute).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*