17 kilograme de articole pirotehnice, găsite de polițiștii ialomițeni în urma a două percheziții

Articole pirotehnice, confiscate de polițiști. FOTO IPJ Ialomița

17 kilograme de articole pirotehnice au fost găsite de poliţişti în urma a două percheziţii efectuate sâmbătă.

Pe data de 19 decembrie, polițiștii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Ion Roată au descins la locuinţele a doi bărbaţi, ambii de 43 de ani, din comuna Manasia, bănuiţi că ar deţine articole pirotehnice cu intenţia de a le valorifica.

Poliţiştii au identificat aproximativ 17 de kilograme de articole pirotehnice, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*