O femeie de 66 de ani din județul Ialomița a murit din cauza coronavirusului

O femeie de 66 de ani din județul Ialomița a murit din cauza coronavirusului, ea având și hipertensiune arterială, diabet zaharat și boală cardiovasculară.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri că o femeie de 66 din Ialomița a murit după ce a fost infectată cu Covid-19. Ea a fost internată pe data de 22 martie direct pe secția de ATI. Cadrele medicale i-au recoltat probe pentru Covid-19 pe 23 martie, iar pe 24 martie a fost confirmată infectarea cu coronavirus. Femeia a murit pe 14 aprilie.

Ea suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, insulino-dependent, boala cardiovasculară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*