FOTO Noua Unitate de Primire Urgențe Slobozia a fost modernizată. Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel: “Finalizăm acest proiect vital pentru comunitatea ialomițeană”

Noua Unitate de Primire Urgențe Slobozia a fost modernizată. FOTO Consiliul Județean Ialomița

Noua Unitate de Primire Urgențe Slobozia a fost modernizată, iar președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat finalizarea acestui proiect vital pentru comunitate.

La recepția prilejuită de finalizarea lucrărilor la UPU Slobozia a fost prezent și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

“Pacienții din județul nostru vor beneficia de o nouă unitate UPU, modernizată la cele mai înalte standarde!

În această dimineață a avut loc recepția la finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), eveniment la care ni s-a alăturat Ministrul Sănătății, domnul Alexandru Rafila.

Acest moment marchează un pas important în îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor medicale din județul nostru. Prin eforturi susținute și colaborare eficientă, am reușit să finalizăm acest proiect vital pentru comunitatea ialomițeană”, a declarat Marian Pavel.

Președintele CJ Ialomița a spus că noua unitate este dotată cu tehnologie avansată.

“Noul UPU este dotat cu echipamente moderne și tehnologie avansată, oferind astfel posibilitatea diagnosticării și tratării adecvate a diferitelor urgențe medicale și micșorarea timpului de așteptare în sala de triaj.

Mulțumesc echipei implicate în realizarea acestui proiect, coordonată de administratorul public al județului, Alexandru Potor! Mulțumesc, de asemenea, și partenerilor noștri, pentru sprijinul acordat!

Ne angajăm să continuăm să investim în sănătatea și bunăstarea comunității noastre!” – Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*